Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul liberal Graţiela Gavrilescu a anunţat public faptul că va vota împotriva Guvernului Boc. “Votez împotriva tăierii pensiilor, salariilor şi indemnizaţiei de creştere a copilului!”, a subliniat Gavrilescu.

“Ca liberal, mi se pare inadmisibil ca, după douăzeci de ani de când românii au plătit cu viaţa lor libertatea, Guvernul Boc să îşi permită să încalce drepturile cetăţeneşti! Şi să nu aibă pic de respect pentru munca de-o viaţă a părinţilor şi bunicilor noştri! Nu mai accept să fim ţinuţi în minciună! Nu mai accept să fim conduşi de incompetenţi, care altă preocupare nu au decât cum să îşi mai umple conturile personale!”, a precizat liderul liberal.

În opinia sa, “Nu tăierea pensiilor şi a salariilor este soluţia ieşirii din criză, ci repornirea motoarelor economiei naţionale, prin susţinerea liberei iniţiative, scăderea taxelor şi impozitelor, creşterea puterii de cumpărare!”. În concluzie, Graţiela Gavrilescu a anunţat că susţine măsurile liberale de scoatere a ţării din criză şi desemnarea unui guvern alcătuit din specialişti.

Back To Top