Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

29.000 de prahoveni sunt aşteptaţi la urne, în data de 11 iunie, pentru a-şi alege primarii. Scrutinul anticipat se ţine în patru localităţi din prahova care au rămas fără primari de la începutul acestui mandat, Buşteni, Băicoi, Dumbrava şi Călugăreni.

 

În cele două comune, primarii care fuseseră aleşi în 2016, la alegerile locale la termen, au decedat. La Băicoi, edilul ales şi-a pierdut mandatul în urma unei condamnări, în vreme ce la Buşteni primarul EmanoiL Savin a renunţat la mandat pentru a deveni senator.

Partidul Social Democrat şi-a desemnat deja candidaţii pentru alegerile anticipate din cele patru localităţi. Astfel, din partea PSD vor intra în cursa electorală Irinel Ghiţă la Buşteni, în prezent consilier local, Marian State la Băicoi, Ion Greieruş la Dumbrava şi Ion Enache la Călugăreni. Ultimii trei au, în prezent, calitatea de consilier cu atribuţii de viceprimar, fiind, mai simplu spus, viceprimarii interimari ai localităţilor, în condiţiile în care cei care ocupau de drept aceste funcţii au preluat atribuţiile primarilor.

Anunţul a fost făcut de Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.

Back To Top