Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Delegația Permanentă Națională a ALDE a decis, joi, excluderea din partid a lui Daniel Constantin, fostul co-președinte al formațiunii politice. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele ALDE, Andrei Gerea.
Iar Daniel Constantin nu este singurul aflat în această situație. Potrivit unui comunicat pe această temă transmis de ALDE, "membrii Delegației Permanente au votat excluderile din partid ale domnilor Daniel Constantin (92 de voturi pentru), Eugen Durbacă (91 de voturi pentru) și Mircea Banias (91 de voturi pentru). Decizia a fost luată ca urmare a expirării termenului acordat de Biroul Politic Executiv, întrunit în data de 27 aprilie 2017, prin care li s-a solicitat retragerea contestațiilor împotriva ALDE din instanță. În termenul prevăzut persoanele menționate nu și-au retras contestațiile împotriva ALDE. Facem precizarea că în cazurile deputaților Durbacă și Banias, s-au avut în vedere și acțiunile acestora împotriva ALDE din ultima săptămână. Menționăm că Eugen Durbacă a înlocuit sigla ALDE cu cea a Partidului Conservator pe unul din sediile ALDE din Galați, iar Mircea Banias a restricționat accesul în sediul ALDE Constanța".
Gerea precizase că a fost votată excluderea unor "colegi care s-au opus în ultima perioadă deciziilor partidului și au adoptat anumite poziții duplicitare în legătură cu ALDE" și că tentativele de mediere în aceste cazuri au eșuat.

Back To Top