Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu lansează un apel către toți primarii din județ, cărora le propune o colaborare independent de culoarea politică, al cărei rezultat să fie în beneficiul comunităților pe care le reprezintă.

 

Parlamentarul de Prahova se oferă să aducă problemele lor la cunoștința factorilor de decizie, practic jucând astfel rolul unul canal eficient de comunicare între administrațiile locale, grevate de nevoi și neajunsuri, și autoritățile centrale în mâinile cărora stau decizii vitale pentru micile comunități:
„Stimată doamnă/stimate domnule primar,
Consecventă ideii că, în calitatea mea de deputat prahovean în Parlamentul României, principala îndatorire pe care o am este să reprezint și să susțin cu prioritate interesele cetățenilor din toate localitățile județului nostru, indiferent de culoarea politică a primarilor aleși în aceste localități, vă adresez invitația de a colabora, și în continuare, pentru îndeplinirea obiectivelor noastre comune.
Ca deputat, am posbilitatea de a vă susține punctele de vedere și proiectele pe care le aveți în vedere pentru comunitățile dumneavoastră ori pot să le cer miniștrilor, pe cale oficială, să răspundă problemelor pe care le ridică situația din orașele și comunele Prahovei. Vă invit, de aceea, să-mi trimiteți problemele dvs., pentru a le transforma în întrebări și în interpelări adresate membrilor Guvernului. Această invitație are caracter permanent.
Am convingerea fermă că noi, oamenii în care prahovenii au investit încredere, trebuie să lăsăm deoparte partizanatul politic și să ne unim forțele, capacitatea de muncă și priceperea, pentru a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte județul nostru, orașele și satele noastre.
Cu prietenie și cu încrederea într-o bună colaborare,
CĂTĂLINA BOZIANU,
Deputat PMP de Prahova".

Back To Top