Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta-anastaseÎn luna aprilie, activitatea parlamentară a doamnei deputat Roberta Anastase s–a concentrat, în mare parte, asupra proiectelor legislative dezbătute în cadrul şedinţelor de plen şi a comisiilor de specialitate. Prin intermediul unei declaraţii politice susţinute în plenul Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a atras atenţia, din nou, ministrului mediului, Graţiela Gavrilescu, asupra pericolului la care sunt expuşi zi de zi ploieştenii din cauza poluării. Aflată la cel de – al doilea mandat în fruntea Ministerului Mediului, doamna Gavrilescu a fost somată să intervină, de urgenţă, pentru stoparea acestei situaţii inacceptabile.

Înregistrarea integrală a declaraţiei poată fi accesată pe pagina de facebook a doamnei deputat: https://www.facebook.com/RobertaAlmaAnastase/.

Rezultatul referendumului de modificare a Constituţiei, desfăşurat în Turcia în data de 16 aprilie, pune sub semnul întrebării angajamentul asumat de autorităţie de la Ankara privind aderarea la Uniunea Europeană. Prin intermediul unei întrebări parlamentare, doamna deputat Roberta Anastase a solicitat ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, formularea unui punct de vedere oficial pe acest subiect.

Crearea unui cadru legislativ coerent privind exercitarea profesiei de moaşă a fost principala temă abordată în cadrul conferinţei " Accesul moaşei la îmbunătăţirea sănătăţii materno – infantile", organizată de Asociaţia Moaşelor Independente din România.

În cadrul intervenţiei sale, doamna deputat Anastase a subliniat rolul benefic al integrării moaşelor în echipele de îngrijire materno – infantile. Întreaga intervenţie poate fi urmărită pe pagina de facebook a doamnei deputat.

În plan local, luna aprilie a fost marcată de organizarea alegerilor interne din cadrul organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal. În urma acestora, doamna deputat Roberta Anastase a fost aleasă în funcţia de Prim - vicepreşedinte al organizaţiei.

Sursa: Departament Comunicare Birou Parlamentar Roberta Alma Anastase

Back To Top