Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bozianu foto facebookDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu face un nou demers pentru a intra cât mai ușor în contact cu cei pe care îi reprezintă. După apelul lansat către primari (DETALII AICI), Bozianu anunță că și cetățenii de rând îi pot transmite foarte ușor problemele cu care se confruntă.

 

Pentru a fi ușor de contactat de orice prahovean, Cătălina Bozianu a ales să susțină audiențe nu doar la cabinetul său parlamentar, cu și pe... Facebook. Întâlnirile on-line sunt accesibile oricui, iar rețeaua de socializare este una foarte populară, așa că deputatul prahovean s-a gândit că n-ar fi rău să utilizeze aceste avantaje pentru a intra în contact mai ușor cu oamenii de rând. "Ca reprezentant ales al dumneavoastră, este de datoria mea să utilizez orice mijloc de comunicare pe care îl avem la dispoziție atât eu, cât și dumneavoastră, pentru a vă asculta cerințele și pentru a le prelua spre rezolvare. De aceea, vă aștept pe pagina mea de Facebook în fiecare zi de joi, de la orele 17.30, pentru o oră alocată audiențelor online", a transmis parlamentarul PMP.
Recent, Cătălina Bozianu a lansat și un apel către autoritățile locale, invitându-i pe primari să uite de culoarea politică, atunci când la mijloc este binele comunității și, indiferent de partidul din care fac parte, să-i comunice problemele cu care se confruntă, pentru ca ele să fie spuse mai departe, la nivel central.

Back To Top