Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Conferențiarul universitar din UPG Ploiești, Mihai Apostolache, a descoperit o adevărată colecție de greșeli într-un proiect de lege care a fost adoptat deja de Senat, ca for decizional.

Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta face referire la erori de redactare, juridice și chiar greșeli gramaticale care se regăsesc în proiectul respectiv. "Exemplu-școală despre cum NU trebuie elaborată și redactată o expunere de motive pentru un proiect de lege sau propunere legislativă!!! Este vorba despre expunerea de motive care însoțește o propunere legislativă adoptată recent de Senat, în calitate de Cameră decizională, și care modifică concepția privitoare la răspunderea aleșilor locali și funcționarilor. Lăsând la o parte greșelile de redactare, dar și unele greșeli gramaticale, analiza textului evidențiază necunoașterea de către inițiator a unor aspecte fundamentale, cum ar fi: aparatul de specialitate nu este alcătuit numai din funcționari publici; secretarul, funcționar public de conducere, nu este secretarul primăriei, ci secretarul unității administrativ-teritoriale; Primăria nu emite acte juridice, primarul fiind autoritatea publică care emite astfel de acte; primarul nu poate atesta un act al Primăriei pentru că aceasta nu emite acte, etc", este mesajul postat de Mihai Apostolache și citat de observatorulph.ro.

 

Back To Top