Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

antonela aldea baicoi bozianuAntonela Aldea, reprezentanta Partidului Mișcarea Populară și-a depus duminică dosarul de candidatură pentru primăria orașului Băicoi, fiind însoțită la Biroul Electoral de Cătălina Bozianu, deputat și președintele PMP-Prahova, de prim-vicepreședintele Irinel Costache și de alți colegi din echipa PMP (Claudia Sălceanu, Elena Stătescu ,Gabriela Șerban ,Bogdan Hodorog,Nicolae Măruntu).

 

„Voi câștiga alegerile din 11 iunie pentru că de partea mea sunt oamenii minunați din Băicoi care s-au săturat să-și vadă orașul murind în fiecare zi. Pe 11 iunie, vom dovedi că noi, cei care ne dorim ca orașul să renască, suntem mai mulți și mai puternici decât găștile care îl omoară în fiecare zi", a spus doamna Antonela Aldea, adăugând că a ales să candideze din partea PMP „pentru că este singurul partid care, la noi în județ, funcționează ca o echipă și nu ca o gașcă".

La rândul său, Cătălina Bozianu a declarat: „Prin alegerea doamnei Aldea, suntem consecvenți cu principiul nostru de a promova în politică oameni noi, competenți, cinstiți și necompromiși. În întreaga sa carieră profesională, doamna Aldea a dovedit că este un bun profesionist, dedicat și pasionat, care prețuiește oamenii".

Născută și crescută în Băicoi, Antonela Aldea (41 de ani) are un CV care i-ar face invidioși pe mulți dintre miniștrii și secretarii de stat de la București. Absolvent al Academiei de Studii Economice și al Institutului Diplomatic Român, a fost director general al Carrefour-Ploiești și director în board-ul Carrefour România. În timp, a ales să-și dezvolte propria afacere care crește exclusiv din relațiile economice cu mediul privat.

„Am decis să candidez la funcția de primar al orașului Băicoi pentru că îmi pasă. Îmi pasă de orașul meu, al părinților mei, al strămoșilor mei. Stră-străbunicul meu a fost cel dintâi primar al orașului Băicoi. M-am născut aici, am crescut aici și îmi petrec, și acum, o bună parte din viață aici. Îmi pasă de oamenii din orașul nostru care merită mai mult decât li s-a oferit în acești 27 de ani din partea celor care l-au administrat" (Antonela Aldea).

 

Sursa: Comunicat PMP Prahova

Back To Top