Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Pe data de 11 iunie sunt programate alegeri anticipate în patru localităţi din Prahova rămase fără primari de la începutul acestui mandat, fie pentru că edilii au renunţat din proprie iniţiativă la funcţii sau au fost obligaţi s-o facă, fie în urma decesului foştilor primari. PMP Prahova şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile locale din Buşteni şi Băicoi, reprezentanţii formaţiunii politice arătându-se optimişti cu privire la şansele acestora în competiţia electorală.

Valentin Codescu este candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru Primăria orașului Buşteni. Acesta a intrat, luni, oficial în cursă. "Voi fi un primar al tuturor cetăţenilor oraşului Buşteni, indiferent de opţiunea lor politică. O să fiu în slujba cetăţeanului 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Programul ni l-am construit prin consultarea oamenilor din Buşteni. Este un program simplu, care are două obiective majore: transformarea oraşului într-o adevărată staţiune montană şi dezvoltarea serviciilor de sănătate care, momentan, lipsesc din oraşul nostru", a spus Valentin Codescu, la depunerea dosarului de candidatură, unde a fost susţinut de preşedintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, şi de mai mulţi colegi.

"Cred că Valentin Codescu va câștiga alegerile din Bușteni, în ciuda faptului că ne batem cu mașinăriile de partid ale PSD și PNL. Este un om cu experiență, hotărât, dinamic și are, de departe, cel mai bun și cel mai credibil program pentru Bușteni. Încrederea pe care oamenii din Bușteni o au în Valentin Codescu s-a văzut în alegerile locale de anul trecut, atunci când colegul nostru a obținut un rezultat foarte bun. Acum, sunt convinsă că va câștiga. Noi, toți colegii din echipa PMP vom fi alături de Valentin Codescu în această campanie electorală și îl vom sprijini cu toate resursele pe care le putem angaja în această bătălie", a declarat Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova.

Valentin Codescu este inginer, antreprenor şi are 49 de ani, anunţă reprezentanţii formaţiunii, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a PMP Prahova, însoţit şi de un clip video. Este căsătorit şi are doi copii. La alegerile din anul 2016, a obţinut locul al doilea în competiţia pentru primăria oraşului Buşteni, cu 14,09% din voturile valabil exprimate.

Anunţul privindu-l pe acesta a fost postat pe pagina de Facebook a PMP Prahova, la o zi după ce fusese prezentată şi candidata formaţiunii pentru funcţia de primar din Băicoi, Antonela Aldea. „Voi câștiga alegerile din 11 iunie pentru că de partea mea sunt oamenii minunați din Băicoi care s-au săturat să-și vadă orașul murind în fiecare zi. Pe 11 iunie, vom dovedi că noi, cei care ne dorim ca orașul să renască, suntem mai mulți și mai puternici decât găștile care îl omoară în fiecare zi”, a spus Antonela Aldea la depunerea candidaturii, adăugând că a ales să candideze din partea PMP „pentru că este singurul partid care, la noi în județ, funcționează ca o echipă și nu ca o gașcă”.

„Prin alegerea doamnei Aldea, suntem consecvenți cu principiul nostru de a promova în politică oameni noi, competenți, cinstiți și necompromiși. În întreaga sa carieră profesională, doamna Aldea a dovedit că este un bun profesionist, dedicat și pasionat, care prețuiește oamenii”, a declarat, la rândul său, deputatul Cătălina Bozianu.

Născută și crescută în Băicoi, Antonela Aldea (41 de ani) are un CV impresionant. Absolvent al Academiei de Studii Economice și al Institutului Diplomatic Român, a fost director general al Carrefour-Ploiești și director în board-ul Carrefour România. În timp, a ales să-și dezvolte propria afacere care crește exclusiv din relațiile economice cu mediul privat.

Back To Top