Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

„Ne interesează, în acest moment, soluţiile ieşirii din criză” – Deputatul prahovean Cristian Burlacu, reprezentantul alegătorilor arondaţi colegiului electoral de pe Valea Prahovei, salută, într-o declaraţie politică recentă, decizia remanierii guvernului, dar atrage, totodată, atenţia că, nu schimbarea unor persoane reprezintă soluţia ieşirii din criză, ci un set de măsuri economice concrete care trebuiesc implementate de urgenţă. În opinia deputatului prahovean, găsirea soluţiilor de redresare economică trebuie să reprezinte principala preocupare a cabinetului proaspăt remaniat.„Niciodată nu am fost adeptul schimbărilor de dragul schimbării şi, cu atât mai puţin, acum, când consider că nu persoanele, ci soluţiile ieşirii din criză şi rezultatele ar trebui să ne intereseze cu precădere! Cu toate acestea, salut decizia Premierului de a opera acele remanieri pe care le-a considerat necesare, precum şi decizia miniştrilor care au dorit să îşi depună mandatul din raţiuni politice”, declară deputatul prahovean Cristian Burlacu.

Deputatul prahovean consideră că, odată cu remanierea cabinetului, se conturează şanse reale ca, în noua sa formulă, Executivul să depăşească barierele care, anterior, păreau blocate pe poziţia „închis”. În acest context, parlamentarul prahovean aminteşte de blocajele privitoare la accesarea fondurilor europene şi comunicarea cu cetăţenii, dar şi cu reprezentanţii acestora.

„Consider că iniţiativa de la finalul sesiunii trecute a Grupului PD-L, de monitorizare şi sprijin a activităţii membrilor Guvernului, trebuie să continue, în primul rând pentru că este unul dintre atributele noastre constituţionale, apoi pentru că avem un guvern majoritar democrat-liberal şi, nu în ultimul rând, pentru că felul în care unii dintre miniştri au înţeles să răspundă solicitărilor noastre ne-a nemulţumit”.

Comunicarea transparentă cu cetăţenii României

„Subliniez că este obligatoriu ca, în această perioadă, în care ne-am asumat politic măsuri extrem de dure pentru viaţa românilor, să fim oneşti cu ei, să îi informăm, să îi tratăm cu respect şi să le spunem adevărul, din timp”, îşi continuă deputatul Cristian Burlacu declaraţia sa politică.

Parlamentarul prahovean subliniază că o condiţie obligatorie pentru o comunicare corectă atât cu publicul, cât şi cu parlamentarii care îi reprezintă pe cetăţenii alegători este ca Executivul să informeze, în timp util, asupra proiectelor referitoare la stimularea economiei, cum intenţionează să protejeze, în această iarnă, categoriile defavorizate, cum decurg lucrurile, în teritoriu, după aplicarea unor măsuri cu impact major, cum este, de exemplu, trecerea unor spitale în administrarea autorităţilor administraţiei publice locale şi judeţene sau reducerea numărului de salariaţi bugetari.

 

Back To Top