Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Dacă PNL va fi la guvernare, în 2010, executivul va fi format fără UDMR, maghiarii fiind acuzaţi de… şantaj. Liderul liberal, Puiu Haşotti, susţine că UDMR-iştii su şantajat, “mai mult sau mai puţin”, toate guvernele din care au făcut parte din 1996 până în preent. "Din punctul meu de vedere, dacă în 2012 PNL ar fi la guvernare, una dintre condiţii trebuie să fie fără UDMR, format din domni absolut respectabili, din nişte oameni foarte buni profesionişti, oameni care şi-au ţinut cuvântul atunci când l-au dat, dar nu prea este în regulă ca, din 1996 până acum, UDMR să fie în permanenţă la guvernare şi să şantajeze mai mult sau mai puţin toate guvernele în care a fost", a precizat Puiu Haşotti.



Ştefan cel Mare alias Istvan Nagy

 

Senatorul liberal şi-a exprimat revolta şi faţă de concesia pe care PDL a făcut-o UDMR de a accepta ca prin viitoarea lege a învăţământului copiii maghiari să înveţe istoria şi geografia ţării noastre în limba maternă. "Ar fi bine să ştiţi că manualele de istorie şi de geografie prin care urmează să înveţe copiii maghiari sunt altfel redactate decât manualele de istorie şi geografie ale copiilor români. Nu sunt traduse manualele, sunt alte manuale.

 

Toate toponimele, nume de munţi, râuri, oraşe, şi toată onomastica,  numele de persoane, sunt în limba maghiară, nici cel puţin nu se scrie denumirea românească în paranteze. Adică este Kolozsvar, nu este Cluj-Napoca, este Istvan Nagy, nu este Ştefan cel Mare. Nu pot accepta în ruptul capului aşa ceva. Nu pot accepta ca un cetăţean român de origine etnică maghiară să vină în Bucureşti sau în Constanţa să se afle pe strada Ştefan cel Mare şi să nu ştie cine a fost Ştefan cel Mare", a spus Haşotti.

 

PDL a “ofensat” demnitatea naţională

 

În acelaşi context, senatorul liberal i-a acuzat pe democrat-liberali şi că au adus o nouă ofensă demnităţii naţionale prin sprijinirea lui Laszlo Tokes la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European. "Îi întreb pe europarlamentarii PDL şi întreb PDL, pentru că aceia nu au votat de capul lor, cum este posibil să dea votul pentru Laszlo Tokes, care nu recunoaşte Constituţia României, nu recunoaşte caracterul naţional al statului român, nu recunoaşte integritatea teritorială a României şi nu recunoaşte Tratatul de la Trianon.

 

Gestul PDL şi al parlamentarilor europeni ai PDL a fost realamente de trădare a demnităţii naţionale. Acuz deschis şi cât se poate de tranşant pe preşedintele Băsescu şi PDL pentru susţinerea lui Laszlo Tokes. Niciodată nu va reprezenta interesele României, ci va reprezenta interesele maghiarilor", a conchis senatorul liberal.

Back To Top