Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic


O modificare legislativă adoptată recent dă peste cap calculele politice în Consiliul Local Ploieşti, forul legislativ al municipiului. Cei doi viceprimari ai Ploieştiului au refuzat să participe la vot, la cea mai recentă şedinţă, derulată în această săptămână, temându-se că s-ar putea afla într-o situaţie de incompatibilitate generată tocmai de noile prevederi în domeniu.

 

Respectiva modificare legislativă, despre care Actualitatea Prahoveană a scris pe larg AICI, spune că, mai nou, funcţia de viceprimar este incompatibilă cu exercitarea atribuţiilor de consilier local, aparent un nonsens la prima vedere, în condiţiile în care, conform legii administraţiei publice, viceprimarul sau, după caz, viceprimarii în localităţile mai mari se aleg din rândul consilierilor locali, prin votul acestora.

La Ploieşti, la prima şedinţă organizată după intrarea în vigoare a noilor prevederi privind statutul incompatibilităţilor, viceprimarii Cristian Ganea şi George Pană nu au participat la vot, luând loc în sală la prezidiu, alături de preşedintele de şedinţă. Măsura vine după ce, anterior, cei doi demisionaseră din toate comisiile interne în care fuseseră aleşi.

Modificarea legislativă a fost adoptată pentru a elimina acest dublu rol pe care îl aveau viceprimarii, care exercitau simultan atribuţii atât în executiv, cât şi în legislativ. Totuşi, ea a fost criticată vehement de mulţi ocupanţi ai acestor posturi, care au solicitat ca legiuitorul să aducă lămuriri suplimentare la acest act normativ.

Back To Top