Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ion_iliescu1Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi la Ploieşti că regretă plecarea deputatul Marian Săniuţă din PSD şi că, deşi a constatat de mai multă vreme că fostul lider al PSD Prahova are nişte „nemulţumiri personale” faţă de partid, a sperat că Săniuţă nu va face acest pas.

„Am constatat o anumită evoluţie în poziţiile domnului Săniuţă şi nemulţumiri personale. Nu cunosc toate detaliile. Speram să nu facă şi acest pas, să plece din partid. Şi am regretat” a spus Iliescu joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Ploieşti.

Fostul şef al statului a evitat să spună dacă, în opinia sa, plecarea din PSD va dăuna carierei politice a lui Marian Săniuţă.
La începutul lunii februarie, deputatul de Prahova Marian Săniuţă a anunţat în plenul Camerei deputaţilor că demisionează din PSD şi că va activa ca parlamentar independent.

Săniuţă a explicat, în momentul în care şi-a anunţat plecarea din PSD, că, din punctul său de vedere, acest partid nu mai are nevoie de oameni ca el.

Marian Săniuţă s-a înscris în PSD în anul 1999, iar între 2004 şi 2009 a condus filiala Prahova a PSD.
Mandatul lui Săniuţă la şefia PSD s-a terminat în 2009, atunci când Mircea Cosma a fost ales preşedinte al PSD, în cadrul unei conferinţe judeţene la care Săniuţă nu a participat, fostul preşedinte al PSD Prahova alegând să părăsească sala în care ţineau alegerile după ce a ţinut un scurt discurs de final de mandat.

Din momentul în care nu a mai fost membru al SD Prahova, Marian Săniuţă nu a mai participat la nicio acţiune organizată de PSD Prahova.

Back To Top