Categorie: Politic

iliescu_nastaseDepartamentul de Mediu al PSD (cu alte cuvinte ministerul mediului din guvernul din umbră şi din opoziţie de la nivelul PSD) s-a reunit joi la Ploieşti, pentru a dezbate principalele probleme legate de protecţia mediului, de curăţenia apelor şi de defrişarea pădurilor. La întâlnirea departamentului condus la nivelul PSD de către Ion Mocioarcă au participat Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

Dezbaterea ministerului „din umbră” a avut loc în plin scandal legat de poluarea mediului la Ploieşti, însă, cu toate acestea, cantităţile mari de benzen şi azot aruncate în aerul respirat de ploieşteni de nu se ştie cine (dar se bănuieşte) nu au fost subiect de discuţie pentru PSD.

La finalul reuniunii, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat atitudinea actualului şef al statului, spunând că acţiunile preşedintelui Traian Băsescu în ceea ce priveşte schimbarea din funcţie a premierului Emil Boc reprezintă „o diversiune” al cărei rol este acela de a ocupa agenda publică şi de a face coaliţia aflată la guvernare să „strângă rândurile”.

Back To Top