Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

arest retinerePSD a luat decizia excluderii din partid a lui Cristian Gheorghe Brotoiu, consilier local în Breaza, arestat preventiv joi, sub suscpiciunea de întreţinere a relaţiilor sexuale cu un băiat în vârstă de 14 ani. Într-un comunicat de presă trimis azi, conducerea PSD Prahova anunţă că va cere schimbarea acestuia din Consiliul Local şi precizează că infracţiunea de care e bănuit Brotoiu aduce prejudicii de imagine formaţiunii politice.

"PSD Prahova anunță că s-au făcut toate procedurile statutare de excludere din PSD a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, consilier local al oraşului Breaza, ales pe listele PSD, reţinut ieri sub acuzaţia de întreţinere de acte sexuale cu un minor, ulterior arestat preventiv. Aseară, în cadrul şedinţei Organizaţiei PSD Breaza s-a votat în unanimitate excluderea din PSD a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, decizie de care a luat act şi conducerea judeţeană PSD Prahova. Documentele de excludere ale consilierului local au fost depuse la Instituţia Prefectului Prahova, urmând a se emite ordin de încetare a mandatului de consilier local al acestuia", se arată într-un comunicat de presă trimis vineri de PSD Prahova.

"Organizaţia Judeţeană Prahova susţine actul de justiţie, în toate formele sale şi nu poate să nu ia măsuri de sancţionare, ori de câte ori un membru sau un ales încalcă legea. În afara infracţiunii în sine, ceea ce s-a întâmplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizaţiei Judeţene PSD Prahova şi partidului în general", se mai precizează în documentul transmis de biroul de presă al PSD Prahova.

Back To Top