Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Roberta_AnastasePreşedintele PDL Prahova şi al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, îi atacă frontal pe liderii de sindicate care critică prevederile noului Cod al muncii şi care ameninţă cu proteste de stradă dacă Guvernul va continua demersul de adoptare a răspunderii pe acest act normativ. Anastase a spus azi la Ploieşti că acest cod nu este făcut pentru liderii de sindicate ci pentru toţi românii. Şefa PDL Prahova i-a ironizat pe liderii sindicali, asigurându-i că noua lege nu se referă la transparenţa averilor lor.

Roberta Anastase spune că liderii de sindicate care critică noul cod al Muncii, pentru care Guvernul intenţionează să-şi asume răspunderea, sunt nemulţumiţi de forma acestui act normativ pentru că nu le consolidează „importanţa” în ceea ce priveşte relaţiile de muncă. „Eu cred că liderii de sindicat voiau ca mai degrabă prin acest Cod al Muncii să-şi consolideze o anumită importanţă în raporturile de muncă. Nu s-a realizat acest cod al muncii pentru liderii de sindicat. Va exista o lege specială legată de sindicate, dar nu cred că era important ca acest cod al muncii să se refere la liderii de sindicat, ci să se refere la toţi românii”, a afirmat preşedintele PDL Prahova.

În ceea ce priveşte criticile aduse acestui cod al muncii, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că a urmărit declaraţiile liderilor de sindicat şi că aceştia sunt mai degrabă nemulţumiţi de faptul că trebuie să-şi facă publice averile şi că ei nu critică „în mod excepţional un anumit subiect”.

„În afară de faptul că nu este bun acel cod al muncii, că au de gând să iasă în stradă (sindicaliştii – n.r.), mai mult de atât eu nu am văzut. I-am mai văzut foarte supăraţi în momentul în care au văzut punându-se în Parlament problema transparenţei declaraţiilor şi obligativităţii depunerii declaraţiilor de avere de către liderii sindicali. Este singurul lucru pe care l-am văzut, dar trebuie să ştie că acest Cod al Muncii nu se referă la transparenţa averilor lor. Deci e un alt subiect. În rest, nu i-am văzut atacând în mod excepţional un anumit subiect”, a spus Anastase referindu-se la reacţia liderilor de sindicat vizavi de noul Cod al Muncii.

Liderul PDL Prahova a criticat de asemenea şi atitudinea politicienilor care ameninţă cu moţiunea de cenzură în cazul în care guvernul îşi va asuma răspunderea pe această lege.

„Nu sunt de acord cu aceste declaraţii demagogice că este inadmisibil ca un cod al muncii să nu treacă prin dezbatere parlamentară şi îi anunţ pe cei care fac astfel de afirmaţii că tocmai ei sunt aceia care au trecut codul muncii prin asumare guvernamentală. Mai precis, guvernul lui Adrian Năstase a trecut codul muncii prin această procedură”, spune Roberta Anastase.

Noul cod al muncii, pentru care Guvernul a anunţat că îşi va asuma răspunderea, conţine o serie de prevederi dur criticate de către unii dintre partenerii sociali, în special de către sindicate.

Anastase consideră însă că actul normativ este unui european şi exact ceea ce le trebuie românilor. Mai mult, se pare că Roberta Anastase consideră că românii au nevoie cât mai repede de acest nou cod al muncii, şefa Camerei deputaţilor arătând că unul dintre motivele pentru care guvernul îşi asumă răspunderea şi nu aşteaptă ca legea să treacă prin parlament este legat de timp, asumarea durând mult mai puţin decât dezbaterea parlamentară.

Back To Top