Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Avocatul Iulian Teodorescu, candidatul PNL în Colegiul 11 Deputaţi Ploieşti Vest, a invitat reprezentanţii presei la noul sediu de campanie deschis în cartierul Malu Roşu şi a protestat, încă odată, împotriva demarării premature a campaniei electorale de către contracandidaţii săi.

„Vreau să fiu în mijlocul oamenilor şi prin această modalitate sper ca ploieştenilor să le fie mai uşor să ne împărtăşească problemele”, a spus Teodorescu, care a anunţat că va mai amenaja un sediu de campanie şi în zona de Vest a Ploieştiului. „După alegerile de la 30 noiembrie sper ca aceste spaţii să devină cabinete parlamentare”, a completat avocatul. El a protestat împotriva campaniei electorale mascate demarate de reprezentanţii altor formaţiuni politice. 

„Un cetăţean a venit să îmi povestească despre felicitarea primită acasă cu prilejul zilei sale de naştere din partea unui partid politic. Metoda a fost utilizată şi la alegerile locale din iunie şi mi se pare anormal să utilizăm orice mijloace pentru a aduna voturi”, a spus liberalul. Iulian Teodorescu, care este şi consilier local, a prezentat şi câteva din proiectele de CL iniţiate de el. „La şedinţă va fi pe ordinea de zi rectificarea bugetului RATP. 

Am susţinut suplimentarea bugetului acestei regii şi majorarea salariilor cu 25%. Prevederea este în contractul colectiv de muncă, iar oamenilor de acolo nu le-au mai crescut salariile de mai bine de doi ani”, a declarat liberalul. Întrebat dacă măsura este una electorală, Iulian Teodorescu a negat susţinând că „proiectul are iniţiatori din toate partidele”. Consilierul local a mai anunţat că în şedinţa Consiliului Local se va discuta despre spaţiile cu destinaţie de cabinet medical, care vor fi scoase la vânzare în viitorul apropiat.

Back To Top