Categorie: Politic

Un membru al Consiliului Local Ploiești a ținut să le arate alegătorilor săi, dar și celor care nu l-au votat, însă pe care îi reprezintă în această calitate, ce a făcut în ultimul an, de la câștigarea mandatului în CL.

Bogdan Hodorog (PMP) a explicat, pe Facebook, că, în opinia sa, "un ales al cetățenilor, fie el și consilier local, are datoria de a le spune ce face în mandat oamenilor care au investit în el încredere. Cu o oarecare întârziere și cu promisiunea că, pe viitor, o voi face mai des și mai prompt, îmi îndeplinesc acum această obligație".
Pe aceea;i cale, Hodorog a prezentat, pe scurt, bilanțul activității sale în CL. "Între iunie 2016 și iunie 2017, am fost co-inițiator al unui număr de 54 de hotărâri ale Consiliului Local Ploiești. Ca membru în Comisia Consiliului Local pentru valorificarea patrimoniului, servicii pentru populație, comerț, turism, agricultură, promovarea activităților comerciale, am analizat și avizat toate cererile legale pentru comerțul stradal și pentru prelungirea convențiilor existente, precum și alte cereri având ca obiect activitatea de patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești. Totodată, am avizat în comisie cereri pentru programul de funcționare a unităților comerciale, am participat la controale pe zona de comerț stradal, controale al căror scop este un comerț civilizat. Am analizat variantele de amenajare a platformelor pentru chioșcuri și tonete modernizate.M-am întâlnit cu cetățenii orașului Ploiești, atât în teren cât și in audiențe. Sper că nu i-am dezamăgit. Îi asigur că am făcut tot ceea ce depinde de mine pentru ca problemele lor să fie rezolvate. Uneori am reușit, alteori, nu. Îi asigur că voi face același lucru și pe viitor. Și, apropo de viitor: îmi exprim, de asemenea, speranța, că mă voi ridica și mai mult la înălțimea așteptărilor oamenilor care au încredere în Partidul Mișcarea Populară", le-a transmis acesta ploieștenilor.
În această perioadă, membrii PMP Prahova derulează, de altfel, campania "PMP luptă pentru tine! Vino cu noi!", o inițiativă lansată în luna august, pentru contactarea directă a prahovenilor (VEZI DETALII).

Back To Top