Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

 

PNL și fostul premier Victor Ponta ar negocia o alianță menită să confere șanse unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului PSD. Scenariul a început să circule în mediile politice și capătă contur și greutate, cu atât mai mult cu cât este însoțit de calcule destul de precise.

Surse liberale citate de Antena 3 susțin că discuțiile ar urma să înceapă în septembrie, iar scopul ar fi o moțiune de cenzură care să-i dea la o parte de la putere pe social-democrați. Pe de-o parte, împotriva lor ar urma să se alieze PNL și Victor Ponta, dacă fostul premier va reuși să "rupă" 30 de parlamentari.
Liberalii nu lucrează, însă, doar în această direcție. Ludovic Orban, președintele PNL, a anunţat public că are discuţii cu cei din ALDE, unde tabăra nemulțumiților ar fi și mai numeroasă. Și de aici ar mai putea câștiga niște parlamentari care i-ar aduce voturi prețioase, în eventualitatea depunerii unei moțiuni de cenzură.

Back To Top