Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Prima zi a noii sesiuni parlamentare a creat, deja, o situație îngrijorătoare, a atras atenția președintele organizaţiei Prahova a Partidului Mișcarea Populară, deputatul Cătălina Bozianu, care acuză "monstruoasa coaliție" anti-PMP.

În cea mai recentă postare a sa, Cătălina Bozianu descrie cum au decurs "ostilitățile" în Parlamentul României în prima zi a noii sesiuni care a venit cu "o confirmare a faptului că Partidul Mișcarea Populară le stă ca un os de pește în gât politicienilor din vechile partide, PSD și PNL, care vor face tot ceea ce le stă în puteri pentru a ne elimina de pe scena politică".
"La prima oră a dimineții, am fost informați că o «monstruoasă coaliție» a celor două partide, căreia i s-au afiliat ALDE și USR, a decis excluderea PMP din Biroul Permanent al Camerei Deputaților, reprezentantul nostru urmând a fi înlocuit cu un deputat din grupul minorităților naționale. Prin această manevră politicianistă, «monstruoasa coaliție» anti-PMP își bate joc de voturile a aproape 400.000 de români care, în decembrie 2016, și-au exprimat încrederea în proiectul nostru politic. Cât despre ALDE și USR, aceste partide își confirmă adevărata natură: primul - de simplă balama a PSD, al doilea - de partid fals, format în eprubetă", a avertizat deputatul de Prahova.
Mesajul Cătălinei Bozianu pentru alegători este că "PMP rămâne consecvent convingerii că mai importantă decât funcțiile politice și decât manevrele politicianiste este încrederea românilor".

Back To Top