Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Eliminarea ajutorului social pentru persoanele care refuză un loc de muncă și stoparea creșterii aberante a salariului minim sunt două dintre aspectele considerate prioritare de PNL în actuala sesiune parlamentară, a anunțat prim-vicepreședintele PNL, președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu.

 

După reuniunea Biroului Politic Național, organizată la Neptun, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, a anunțat că PNL are "un proiect pentru eliminarea ajutorului social pentru persoanele care refuză un loc de muncă conform pregătirii sale, un proiect foarte bine primit de societate şi un proiect care penalizează nemunca în societatea românească. Un al doilea proiect important pentru PNL încearcă stoparea creşterii aberante a salariului minim pentru că se pierd foarte multe locuri de muncă în ţara asta prin creşterea din pix a salariului minim".
Iulian Dumitrescu a arătat că "ar trebui să existe corelaţie fie între salariul mediu şi salariul minim sau ar trebui să fie corelat fie cu productivitatea, fie cu inflaţia. Cam cum se face la pensii, dar în alt algoritm. În orice ţară civilizată trebuie să existe o corelaţie fie cu salariul mediu, fie cu productivitatea şi cu alţi indicatori".
Un alt proiect pe linie economică prezentat de liderul PNL se referă la modificarea Codului fiscal, privind reducerea TVA şi a taxelor pe muncă.
La finalul întâlnirii de la Neptun, conducerea liberală a mai anunțat depunerea unor moțiuni simple pe educație, din cauza problemelor cu manualele de clasa a V-a, pe sănătate, din cauza bâlbelor privind vaccinarea și a celor peste 30 de decese provocate de rujeolă, dar și pe transporturi, precum și intenția de a respinge toate ordonanțele Guvernului Tudose.
La capitolul proiecte legislative, chiar președintele Ludovic Orban a anunțat proiecte prioritare care vor avea impact major: Este vorba despre inițiative pentru interzicerea traseismului politic și la nivel parlamentar, pentru alegerea cu 50% plus 1 a primarilor și a președinților de Consilii Județene, pentru introducerea votului electronic, dar și despre un proiect care are ca obiectiv îmbunătățirea relației statului cu cetățenii: "E un proiect de lege simplu, care va spune că orice instituție care trebuie să acorde un drept solicitat de un cetățean în baza legii nu mai are dreptul să-l trimită pe cetățean la alte instituții publice pentru a obține diferite informații, ci este obligația instituției respective de a obține toate informațiile de la celelalte instituții de stat deținătoare ale acestor informații, astfel încât să decidă acordarea dreptului către cetățeni. De asemenea, lucrul acesta este valabil și pentru firme".

Back To Top