Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescu1Senatorul liberal Iulian Dumitrescu a explicat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, de ce susține demiterea ministrului de Finanțe, vorbind despre „falimentul" politicilor PSD şi despre „haosul" fiscal, creşterea cheltuielilor structurale cu salarii - fără creşteri de productivitate, micşorarea investiţiilor publice, scăderea încasărilor fiscale, scăparea de sub control a deficitului bugetar, creşterea inflaţiei, descurajarea investitorilor, spolierea companiilor de stat, atacuri la adresa multinaţionalelor şi băncilor.

Mesajul lui Iulian Dumitrescu:

"Am depus la Senat o moțiune simplă pe finanțe și am cerut, nu în limba <<finanțistă>>, ci în română, demisia ministrului Mișa

Partidul Naţional Liberal, împreună cu USR şi PMP, au depus astăzi la Senat o moţiune simplă pe finanţe, intitulată „<<finanţista>> ministrului Mişa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit".

În opinia noastră, scumpirile la combustibili, electricitate, gaze şi credite nu au nevoie de traducere în limba română din limba "finanţistă" a domnului ministru Mişa. Se văd cu ochiul liber, se simt la buzunar. În doar 10 luni, PSD a reuşit să ciuruiască bugetul României prin cheltuieli populiste, să omoare investiţiile şi să scoată ţara noastră cu un picior afară din Uniunea Europeană pe seama depăşirii angajamentelor legate de deficitul bugetar.

În moţiune, am prezentat dovezi cu privire la falimentul politicilor PSD şi am vorbit despre haos fiscal, creşterea cheltuielilor structurale cu salarii - fără creşteri de productivitate, micşorarea investiţiilor publice, scăderea încasărilor fiscale, scăparea de sub control a deficitului bugetar, creşterea inflaţiei, descurajarea investitorilor, spolierea companiilor de stat, atacuri la adresa multinaţionalelor şi băncilor, şi enumerarea ar putea continua.

Am cerut Guvernului Tudose să ia măsuri pentru readucerea cât mai rapidă a României în parametrii asumaţi de deficit bugetar; să asigurare stabilitatea şi predictibilitatea fiscală, atât de necesare mediului de afaceri; să adoptare măsuri pentru protejarea întreprinderilor şi capitalului românesc; să reducă impozitele pe forţa de muncă; să încurajeze investiţiile directe; să reducă cheltuielile cu salarii şi asistenţă socială; să demareze proiecte importante de investiţii publice finanţate din bugetul de stat şi din bugetul comunitar. Şi, nu în cele din urmă, am cerut, nu în limba <<finanțistă>>, ci în română, demisia ministrului Mișa".

Sursa: Facebook/Iulian Dumitrescu

Back To Top