Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Paul Stănescu, trebuie să răspundă la un set de întrebări adresate de deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, pe tema investițiilor derulate în mediul rural.

 

Parlamentarul de Prahova a anunțat că i-a adresat ministrul 13 întrebări, vizînd situați din județ, dar și din restul țării, și promite să continue acest demers, dar și să facă publice răspunsurile. "L-am luat la întrebări pe ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Paul Stănescu, apropiatul lui Liviu Dragnea. Am depus, ieri, la secretariatul general al Camerei Deputaților, un set de 13 întrebări privitoare la stadiul realizării programului de guvernare în materie de investiții pentru dezvoltarea mediului rural, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Prahova. Întrebările vizează, în mod concret, extinderea rețelelor de apă și canalizare, investițiile în școli, în spitale sau în serviciile de cadastru. Săptămânile viitoare, vor urma și alte seturi de întrebări. Demersul meu se fundamentează pe convingerea că guvernanții nu trebuie lăsați să mintă opinia publică nici prin omisiune, și nici prin statistici triumfaliste, lipsite de acoperire în realitate. Voi face publice, de aceea, toate răspunsurile pe care le voi primi de la ministrul Stănescu. Firește, cu criticile de rigoare... ", a anunțat Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/Cătălina Bozianu

Back To Top