Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

alegeri pmp ph noiembrie 2017Update: PMP Prahova și-a ales sâmbătă noua structură de conducere, în cadrul unei conferinţe de alegeri interne la care a participat şi preşedintele partidului politic, Traian Băsescu, însoţit de Eurgen Tomac, Robert Turcescu şi Dorel Onaca. În privinţa funcţiilor cheie din organizaţia judeţeană lucrurile sunt clare, în contextul în care există un singur candidat pe post.

Info: Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, candidează pentru un nou mandat în frunte organizaţiei judeţene. De altfel, în discursul ţinut la început, în care şi-a prezentat raportul în faţa colegilor de partid, ea a punctat că PMP Prahova este una dintre cele mai puternice filiale judeţene ale Partidului Mişcarea Populară, cu rezultate peste media pe ţară obţinute la alegerile locale şi parlamentare din 2016. În privinţa viitoarelor alegeri, preşedintele PMP Prahova s-a arătat optimist, afirmând că îşi doreşte primari în mai multe localităţi din judeţ, inclusiv în Câmpina şi Ploieşti. De altfel, în cazul municipiului reşedinţă de judeţ, Bozianu l-a criticat dur pe primarul Adrian Dobre, pe care l-a acuzat de "nepăsare faţă de ploieşteni", liderul PMP dând exemplul blocajelor din activitatea de dezinsecţie.

UPDATE: Cum era de aşteptat, având în vedere susţinerea de care se bucură în interiorul partidului, Cătălina Bozianu a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte PMP Prahova, pentru care deputatul ploieştean nu a avut contracandidat la alegerile interne de astăzi.

Pentru postul de prim-vicepreşedinte, practic al doilea om în organigrama PMP Prahova, singurul candidat a fost Adrian Piţigoi, viceprimarul municipiului Câmpina.

Prezent la conferinţa de alegeri desfăşurată sâmbătă în palatul Administrativ din ploieşti, Traian Băsescu a criticat în termeni duri măsurile luate de Guvernul Tudose în ultima vreme, afirmând că Executivul "joacă România la ruletă".

Back To Top