Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

pmp alegeri prahova 1Prezent la Ploiești în cadrul Conferinței de alegeri a PMP Prahova, fostul președinte al României a comentat modificările de ultimă oră promovate de Guvern, criticând schimbarea Codului Fiscal în felul în care a fost implementată:

„Este o revoluţie. Indiscutabil, însă o revoluţie prin care România este jucată şi lăsată în seama hazardului. Nu există nicio justificare să schimbi peste noapte, fundamental, Codul Fiscal. În condiţiile în care România merge pe creştere economică, este adevărat stimulată de consumul excesiv, dar în condiţiile în care ai creştere economică, arătaţi-mi o singură ţară din lume care în moment de creştere economică reduce taxele pe venit, de la 16% la 10%", a declarat Traian Băsescu. 

Citește și: Alegeri interne la PMP Prahova. Cătălina Bozianu reconfirmată în funcția de președinte

Acesta a afirmat că pensionarul nu s-a mai ales cu nimic, în urma măririi pensiilor, din cauza puterii de cumpărare care a scăzut.

„Sigur, pentru cetăţeni e bine. Dar asta va accelera consumul şi implicit inflaţia (...) Noi, pensionarii, suntem în pierdere. Puterea de cumpărare a scăzut cu toată creşterea pensiei. Dacă politica fiscală a fost proastă, ne-a dat la 1 iunie şi până la sfârşitul lunii noiembrie s-a dus toată creşterea pe inflaţie şi pe creşteri de preţuri din energie. Cu ce s-a mai ales pensionarul sau cel căruia i-a crescut salariul minim după ce s-a introdus acciza suplimentară la combustibil? Acciza suplimentară, creştere preţ la energia electrică, creştere preţ la gaze. Nu a mai rămas nimic dacă punem şi creşterea preţurilor la alimente, din toată mărirea. Dar le-a folosit propagandistic", a adăugat Traian Băsescu.

Back To Top