Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

adrian dobre adevarul livePrimarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a vorbit la Adevărul Live despre efectele directe ale „Revoluției Fiscale" asupra bugetelor locale, catalogând schimbările fiscale drept „dezastruoase”. În opinia edilului, Ploieștiul pierde din impozitele ploieștenilor sume de milioane de euro care sunt redirecționate către bugetul național, măsură care lasă localitățile fără bani pentru întreținere și dezvoltare. „Ei vorbesc despre descentralizare, însă iau banii de investiții pentru a-i direcționa către consum", susține liberalul Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

 

„Atunci când vorbești despre o revoluție, de obicei trebuie să vorbești despre ceva bun. Din nefericire, termenul nu este bun, pentru că sunt afectate acele localități care au încercat să atragă investitori și să ia o serie de măsuri ca să crească numărul de salariați din arealul primăriei respective. Pentru că una dintre principalele surse la venitul unei localități reprezintă acea cotă din impozitul pe salarii care revine de la fiecare angajat care muncește în arealul primăriei respective și ajunge la bugetul primăriei respective.

 

Ei bine, această așa zisă revoluție a dus la diminuarea substanțială a veniturilor din bugetele localităților din care fac parte cei care muncesc.
La nivelul primăriei municipiului Ploiești, dacă luăm în calcul numai cifrele actuale, cota de IVG pe care o avem acum la nivelul Ploieștiului, care este de aproximativ 202-205 milioane lei, noi putem avea o pierdere de aproximativ 80 de milioane de lei, adică aproximativ 16-17 milioane de euro. Iar anul acesta, ca să vă dați seama de dimensiunea dezastrului, bugetul de investiții a fost de zece milioane de euro. Cu alte cuvinte, noi va trebui să căutăm variante de a tăia niște cheltuieli la nivelul serviciilor publice. Că vorbim despre deszăpezire, iluminat, curățenie, acestea afectează calitatea vieții cetățenilor. Mai mult decât atât, probabil că în toate marile orașe și localități vor fi afectate în primul rând bugetele de investiții.

La nivel național, există un buget de investiții de aproximativ 30 de miliarde de lei. Bugetele de investiții afectate vor fi probabil de patru-cinci miliarde de lei. Vă dați seama ce efect va avea asupra mediului economic, asupra angajaților de acolo.
Un alt efect pervers – cetățeanul care locuiește într-un oraș, el își plătește cota aceasta de IVG în dorința de a avea o calitate mai bună a serviciilor medicale, un drum mai bun, și așa mai departe. El plătește din impozitul lui de venit o parte din impozit către municipalitate. Acesta dispare și se duce către un buget consolidat al statului unde nu știi ce se întâmplă.
Cu alte cuvinte, iei din bugetul de investiții și duci în zona de consum, luând de la un om care muncește și plătește niște impozite și nu mai știe unde sunt banii lui. Dacă ne uităm pe simularea guvernului, dacă adunăm toate sumele adunate la bugetul de stat care crește acum, în detrimentul bugetelor locale, în timp ce vorbești despre descentralizare, în condițiile în care 15-20 la sută din buget dispare. Cum mai poți asigura servicii publice de calitate, cum să faci investiții?", declară primarul Ploieștiului la Adevărul LIVE.

VIDEO integral AICI

Back To Top