Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu s-a remarcat, în acest mandat al Legislativului, inclusiv prin numeroasele demersuri împotriva poluatorilor și poluării, iar mai nou printr-o inițiativă menită să încurajeze achiziția de echipamente care să reducă acest fenomen ajuns la cote alarmante în județ.
Parlamentarul a anunțat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, o nouă inițiativă înscrisă în lupta declarată împotriva poluării. "Mă număr printre inițiatorii unei propuneri legislative de modificare a Legii 227/2015 privind Codul fiscal, prin care vor fi introduse deduceri pentru investițiile în echipamente menite să reducă poluarea: deducerea suplimentară la calculul rezultatului fiscal, în proporție de 200%, a cheltuielilor eligibile pentru echipamente din cadrul celor mai bune tehnici disponibile, definite de legea 278/ 2013 privind emisiile industriale, și aplicarea metodei de amortizare accelerată și în cazul acestor echipamente. În ciuda atitudinii refractare, uneori nepoliticoasă pe care am întâmpinat-o la masa negocierii cu marii poluatori, sunt convins că putem găsi multe astfel de soluții care să poată armoniza interesele agenților economici cu respectarea dreptului fundamental la un mediu sănătos", a scris deputatul Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.
Această inițiativă continuă demersurile numeroase ale parlamentarului, împotriva poluării, printre care repetatele luări de poziție (VEZI DETALII), strângerea de semnături din cadrul campaniei "Stop poluării orașului Ploiești" sau invitației lansate, în această toamnă, către colegii săi, pe care i-a chemat în municipiu să se convingă de cât de grave sunt aici problemele de mediu.
Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top