Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bozianu foto facebookVineri, în jurul prânzului, deputatul prahovean Cătălina Bozianu (PMP) a fost urmărit și oprit în trafic de poliția moldovenească, după ce s-a „infiltrat", din greșeală, în coloana oficială a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care circula prin centrul Chișinăului.

„Mi-am potrivit GPS-ul pentru a ajunge repede la acțiunea la care participam împreună cu președintele Traian Băsescu care se desfășoară zilele acestea în Republica Moldova. Necunoscând Chișinăul, am fost atentă la traseul marcat pe GPS, când întâmplarea a făcut să nimeresc în coloana președintelui Dodon.

Mașina mea a fost înconjurată de polițiști și am fost oprită. M-am legitimat, după care mi-au făcut semn să plec", a explicat deputatul Cătălina Bozianu pentru Actualitatea PH.

Cătălina Bozianu este președinte PMP Prahova și deputat la primul mandat în Parlamentul României. Parlamentarul prahovean se află, zilele acestea, într-o vizită în Republica Moldova unde, alături de președintele Traian Băsescu, promovează campania acestuia de unire a Basarabiei cu România.

Nota autorului: terminând într-o notă veselă, acest incident în trafic va alimenta o serie întreagă de scenarii SF, mai ales că președintele Igor Dodon nu este nici pe departe un fan al românismului. Probabil că „telefaxul" Chișinău-Kremlin a fost activat de urgență :)

Back To Top