Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PNL, sprijint de USR și PMP, a depus prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. Moțiunea, numită "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", acuză actuala guvernare că "a reuşit într-un timp record să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale – de la sănătate şi educaţie, la fiscalitate, justiţie sau infrastructură".


"«Îndrăzniți să credeți» că se poate să trimitem Guvernul PSDragnea la plimbare!
Am depus astăzi, împreună cu mai mulți colegi din Partidul Național Liberal, moțiunea de cenzură «PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă» pentru a opri guvernarea dezastruoasă a Guvernului condus uneori de Mihai Tudose, dar aproape tot timpul de Liviu Dragnea.
«Îndrăzniți să credeți» că, după mai puțin de un an de la preluarea țării cu promisiuni exagerate în campania pentru alegerile parlamentare, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coșul de gunoi programul de guvernare și, odată cu el, speranța românilor într-un trai mai bun.
«Îndrăzniți să credeți» că această guvernare a devenit ilegitimă prin minciună, dar a devenit un pericol real pentru oamenii din această țară. Iresponsabilitatea, prostia și ticăloșia sunt puse împreună de Dragnea și camarila sa într-o combinație letală care nu poate conduce România decât spre dezastru!
Moțiuneade cenzură, care beneficiază de sprijinul USR și PMP, îi îndeamnă pe toți parlamentarii să voteze pentru adoptarea acestei moțiuni de cenzură și retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose: «Prin votul dumneavoastră, opriți distrugerea economiei, încetați atacul la Justiție, nu scoateți România din Uniunea Europeană! »", a scris pe Facebook, după depunerea moțiunii, Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte al PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă.
Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

 

Back To Top