Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PSD Prahova critică planurile administrației locale ploieștene, conduse de Adrian Dobre, pentru sărbătorile de iarnă, acuzând "o risipă și o debandadă bugetară" în condițiile în care, până acum, pe distracție s-au cheltuit 1,15 milioane de lei, deși, pe de altă parte, autoritățile locale se plâng că nu au bani de investiții.
"PSD Prahova condamnă politica dusă de primarul Municipiului Ploiești, care se dovedește pe zi ce trece o risipă și o debandadă bugetară pe spinarea contribuabililor. Edilul liberal al Ploieștiului se plânge tot timpul de lipsa banilor și a investițiilor, însă, pe de altă parte, sărăcește bugetul propriu promovând toată ziua numai festivaluri, evenimente străine de tradițiile orașului lui Nenea Iancu.
Cheltuielile necugetate din fondurile publice, banii aruncați pe diverse manifestări, așa zis culturale, menite să distreze populația, au făcut din capitala județului nostru un oraș tern, murdar, nemodernizat, cu străzi din ce în ce mai degradate. Adrian Dobre oferă ploieștenilor circ, dar și acesta este tot pe cheltuiala lor, a fiecărui contributor în parte. Până la distracție, avem un oraș cu mari probleme de infrastructură, cu deficiențe majore în privința rețelei de transport, cu blocuri cu aspect dezolant, neîngrijite și fără reabilitare termică. Lista poate continua cu lipsa locurilor de joacă și a terenurilor de sport și de ce nu, cu jalnica imagine a periferiilor sau cu alarmantele cote de poluare atinse în Ploiești în ultimii ani.
Până acum, din bugetul Ploieștiului s-au cheltuit pe "distracție" 1.150.000 lei.
Nu vi se pare cam mult?
Ce pretenții să mai aibă ploieștenii?! Mai ales că în această perioadă primarul liberal intenționează să folosească pentru sărbătorile de iarnă, sume generoase, după cum urmează:
- Spectacol pirotehnic – 1/5 decembrie și 31 decembrie – 21.900 lei (fără TVA);
- Târgul de Crăciun – 5/22 decembrie – 230.000 lei (fără TVA);
- Spectacol Revelion 2017-2018 – 150.000 lei (fără TVA).
PSD va monitoriza și va amenda toate manevrele populiste ale primarului Dobre, atacând prin mijloacele democratice avute la dispoziție, orice tentativă viitoare la buzunarele ploieștenilor", se arată în comunicatul transmis de PSD Prahova.

Back To Top