Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

campanie donare sange tsd phMembrii organizaţiei de tineret a Partidului Social Democrat Prahova derulează, joi, o campanie de donare de sânge. Evenimentul, la care este anunţată prezenţa câtorva zeci de persoane, este promovat şi de seniorii formaţiunii. Parlamentarul prahovean Laura Moagher şi-a îndemnat prietenii să participe şi a distribuit pe pagina personală de Facebook mai multe informaţii despre această campanie a TSD.

 

"Nu trebuie să fim doctori ca să salvăm vieţi. În acest moment nevoia de sânge este acută în multe unități medicale, deoarece există intervenții chirurgicale care sunt amânate în spitale din cauza acestei lipse", se arată în postarea de pe reţeaua de socializare distribuită de deputatul laura Moagher.

"Pentru noi, cei care dorim să ajutăm, să participăm la rezolvarea acestei crize, nu reprezintă o pierdere să donăm, dar pentru cei de lângă noi, aflați în suferință, poate reprezenta totul! Sângele nostru poate salva vieți! Vino și tu alături de noi pe 23 noiembrie, la ora 8:00. Fiecare picătură contează! Donează și fii și tu EROUL cuiva!", a fost îndemnul lansat de organizatorii campaniei de donare de sânge.

Back To Top