Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Biroul executiv al PNL, reunit luni, a luat o serie de hotărâri privind teme de maxim interes la acest moment, printre care cele referitoare la înființarea comisiilor pentru modificarea legilor justiției, bugetul de stat pe anul viitor și ordonanța privind TVA split. Un subiect căruia i s- acordat o atenție deosebită a fost, însă, și modul de intervenție a forțelor de ordine la protestele de duminică seară.

 

În declarațiile susținute după ședința de luni, președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că PNL va ataca la CCR a hotărârile Parlamentului de înființare a Comisiei speciale care discută modificarea Legilor Justiției. De asemenea, Comisia juridică a PNL să pregătească sesizarea adresată Comisiei de la Veneția, în urma respingerii de către majoritatea PSD-ALDE a solicitării formulată de PNL. Condiția consultării Comisiei de la Veneția este scrisă în mod clar în Raportul Comisiei Europene privind MCV, a mai anunțat liderul liberal. Totodată, la nivelul PNL a fost constituit un grup de lucru, coordonat de vicepreședintele PNL Florin Cîțu, care să pregătească poziția politică și propunerile în privința bugetului de stat pe anul 2018 pentru că "după informațiile noastre PSD încearcă să introducă pe ușa din dos proiectul de lege al bugetului de stat, fără dezbateri în cadrul societății și să îl treacă pe repede înainte", a mai spus Orban.
Conducerea PNL a mai anunțat că va cere respingerea inițiativei Pleșoianu împotriva societății civile și va organiza o dezbatere amplă cu organizațiile neguvernamentale, dar și respingerea OUG privind TVA split. E important ca ea să fie respinsă, și nu tergiversată, întrucât ordonanța de urgență își va produce efectele chiar dacă se află la sertar în Camera Deputaților. "Cei care au depus foarte multe amendamente trebuie să știe un lucru că este imperios necesar ca această ordonanță să fie respinsă pentru că dacă ea nu va fi respinsă de Camera Deputaților care este camera decizională, ordonanța de urgență rămâne în vigoare, ori, rămânând în vigoare ea va genera obligații pentru toate companiile privitoare la introducerea contului special pentru plata TVA-ului", a explicat Ludovic Orban.
Nu în ultimul rând, președintele PNL a anunțat că, în urma evenimentelor de la protestele care au avut loc în București duminică seară, ministrul de Interne Carmen Dan va fi chemat la Parlament, în vederea audierii. "La sugestia domnului președinte Orban, m-am angajat în fața Biroului Politic Executiv ca din funcția mea de președinte al Comisiei de Apărare din Senat să o convoc mâine la ședință pe doamna ministru de Interne, Carmen Dan să ne spună și nouă cine a luat decizia stupidă de aseară să vedem jandarmi călare printre manifestanți, femei, copii și tot ce ați văzut și dumneavoastră. Dacă doamna ministru Carmen Dan a luat decizia aceasta, Partidul Național Liberal o să îi ceară de urgență demisia, dacă doamna ministru, Carmen Dan nu a știut și șeful Jandarmeriei a luat această decizie o să procedăm în consecință", a declarat preşedintele Comisie de Apărare din Senat, Iulian Dumitrescu.

Back To Top