Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderul PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri, în şedinţa plenului Senatului, că trebuie luat „foarte în serios" comunicatul Departamentului de Stat cu privire la legile justiţiei. Fostul președinte al României consideră că mesajul, care este "poziția oficială a SUA", reprezintă „expresia neîncrederii".
Traian Băsescu a acuzar că „s-a încercat diminuarea importanţei comunicatului Departamentului de Stat". "Vreau să ştiţi că această poziţie este poziţia oficială a SUA, de la preşedintele Trump, până la orice demnitar al statului american. (..) El (n.r. comunicatul de presă) este expresia neîncrederii şi cine crede că Departamentul de Stat este o instituţie fără memorie instituţională, se înşală. La Departamentul de Stat se ştie că o comisie specială nu este în firea funcţionării Parlamentului şi când la conducerea comisiei speciale care discută legile justiţiei îl pui pe domnul Iordache, care şi-a făcut o formidabilă etichetă în februarie, nu are cum să nu apară neîncrederea din nou. De aceea, din aceste motive, vreau să atenţionez: comunicatul Departamentului de Stat trebuie luat foarte în serios, pentru că exprimă neîncredere şi, doi, resping ideea că poziţia celor doi şefi de Camere este şi poziţia mea sau a PMP", a spus Traian Băsescu, citat de Mediafax.
Miercuri, PMP a părăsit ședința de plen, după respingerea propunerii Opoziţiei de a se introduce pe ordinea de zi o dezbatere privind declaraţia comună semnată în numele Parlamentului de preşedinţii celor două Camere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. Cei doi au avut, marți, o poziţie comună faţă de comunicatul Departamentulului de Stat al SUA, transmiţând că dezbaterile, deciziile şi voturile din Parlament se desfăşoară în numele suveranităţii poporului şi nu pot face obiectul niciunei forme de presiune.
Statele Unite au anunţat, luni seara, că îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu modificările propuse de Comisia parlamentară specială și au avertizat că măsurile riscă să afecteze acţiunile de combatere a corupţiei şi independenţa justiţiei din România.

Back To Top