Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

miting psdIntens susţinute de unii reprezentanţi ai Partidului Social Democrat şi criticate, mai cu perdea, de alţi membri, mitingurile împotriva aşa-zisului stat paralel nu vor mai fi organizate în următoarea perioadă. Partidul Social Democrat a anunțat într-un scurt comunicat de presă că a anulat mitingul ce urma să aibă loc la Craiova, pe 9 decembrie, și renunță la organizarea celor care erau discutate să aibă loc în alte orașe, în contextul decesului regelui Mihai.

„În aceste momente triste pentru toată națiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne unește, la dezideratele la care aspiră toți românii, de aici din țară și de pretutindeni. Prin urmare, PSD anunță oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni. În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestății Sale, drept pentru care PSD își va suspenda toate acțiunile politice prevăzute pentru această perioadă și să arătăm respectul cuvenit”, se arată în comunicatul de presă trimis de Partidul Social Democrat.

Anterior acestui anunț, PSD părea împărțit în privința organizării de mitinguri. Potrivit informaţiilor Digi24, doar 10 organizaţiii PSD din ţară s-au declarat pregătite să convoace susţinătorii, în orice condiţii. Discuţiile pe această temă au avut loc ieri toată ziua şi au continuat și astăzi, până la anunțul cu privire la decesul regelui Mihai, mai notează Digi 24.

Back To Top