Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu cdepPreşedintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a solicitat din nou demiterea lui Liviu Pop din fruntea Ministerului Educaţiei. Parlamentarul prahovean spune că ministrul Pop şi-a arătat în mai multe rânduri incompetenţa, ultimul argument fiind refuzul acestuia de a-i răspunde la o interpelare adresată la mijlocul lunii octombrie.

"Ministrul Educației, Liviu Pop, îmi oferă un nou argument pentru a cere tripletei Tudose-Dragnea-Tăriceanu să-l demită. În data de 18 octombrie, i-am adresat ministrului interpelarea de mai jos, care are ca obiect decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul Prahova. Potrivit legii, ministrul avea obligația să răspundă în termen de maximum 30 de zile (și asta, numai dacă întârzierea răspunsului ar avea o justificare temeinic motivată, altminteri, termenul legal este de 10 zile). Or, de la momentul depunerii interpelării, au trecut deja 43 de zile, iar Liviu Pop tace", a afirmat deputatul Cătălina Bozianu, într-o postare pe pagina de Facebook.

"De ce tace? Probabil, din dispreț nu atât față de Parlamentul României, cât față de cadrele didactice din această țară. Este, cred, un motiv în plus de a afirma că acest om reprezintă o rușine pentru educația românească și de a-l trimite acasă", a completat parlamentarul de Prahova.

Back To Top