Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Încă de acum două săptămâni, președintele Comisiei de Apărare din Senat, Iulian Dumitrescu, i-a cerut ministrului de Interne, Carmen Dan, să dea explicații privind incidentul de la protestele din Piața Victoriei, unde jandarmii au intervenit călare (VEZI DETALII). Din partea șefului de la MAI au venit, până acum, numai refuzuri de a onora invitația la Comisie, deși ministerul pe care îl conduce a tot fost implicat, în ultima vreme, în evenimente deosebit de grave.


"O discuţie la Comisia de apărare din Senat cu ministrul Afacerilor Interne, dna Carmen Dan, despre activitatea instituţiei pe care o conduce este absolut necesară. La MAI, în fiecare săptămână se întâmplă câte ceva grav şi nedorit la arme şi structuri pe care dna ministru le coordonează. Pentru a doua oară, dna Carmen Dan a declinat invitaţia la discuţii pe această temă la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, de această dată pentru a-şi vizita un subordonat rănit. Cu deplină compasiune pentru poliţistul internat la Iaşi, am convocat-o din nou pe dna ministru la comisie săptămâna viitoare. Sper că dna Carmen Dan şi subordonaţii acesteia de la Jandarmerie și Poliție sunt conştienţi că nu pot să se sustragă controlului parlamentar şi că, mai devreme sau mai târziu, cineva trebuie să răspundă pentru punerea în pericol a integrităţii fizice şi siguranţei cetăţenilor români, inclusiv copii, care au protestat paşnic în Bucureşti, precum și a propriilor angajați", a precizat senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și al Comisiei de Apărare din Senatul României.

 

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Back To Top