Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Un proiect de amploare demarat pe Valea Prahovei așteaptă, în zadar până acum, sprijin de la București. Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu i-a adresat ministrului Sănătății, Florian Bodog, o interpelare privind planurile pe care le are pentru a susține construirea unui spital nou și modern la Sinaia, obiectiv pe care îl consideră "o urgență maximă pentru sistemul de sănătate din județul Prahova" și pentru care Primăria localității asigură mai bine de jumătate din finanțare.
„Domnule ministru,
În luna iulie 2017, conducerea Spitalului Orășenesc Sinaia v-a înaintat o notă de fundamentare referitoare la necesitatea finanțării construcției noii clădiri a spitalului, obiectiv de investiții realizat, în prezent, în proporție de 60%, din fondurile Unității Administrativ Teritoriale Oraș Sinaia.
Construcția unui spital nou, cu caracter general și de urgență în Sinaia este o necesitate stringentă, având în vedere faptul că, în perimetrul stațiunilor montane și al localităților de pe Valea Prahovei, nu există, în prezent o asemenea unitate medicală, capabilă să preia victimele accidentelor montane ori rutiere. Nou spital ar urma să cuprindă două secții și cinci compartimente cu specializare continuă, Ambulatoriu, precum și un Centru de Primiri Urgențe cu 136 de paturi. Dotările de suport pentru CPU au în vedere laboratoare de radiologie și imagistică medicală, de analize medicale, stație de sterilizare, bloc operator cu trei săli de operație, bloc de nașteri, precum și farmacie cu circuit închis.
Suma necesară finalizării de lucrărilor era, la nivelul lunii iulie 2017, de 28 de milioane de lei (aproximativ 6 milioane de euro). Durata estimată a lucrărilor din momentul asigurării finanțării este de un an calendaristic.
Vă rog să precizați dacă Ministerul Sănătății are în vedere, pentru anul 2018, alocarea resurselor bugetare pentru acest proiect.
Vă rog să precizați punctul de vedere al Ministerului Sănătății referitor la posibilitățile de finanțare și la termenele avute în vedere pentru realizarea acestui proiect".
Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top