Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Trecerea de pietoni - chipurile - 3D, copie nereușită realizată de Primăria Ploiești, pe bani, după modelul trasat la Buzău, gratis, de elevii Colegiului de Artă, a atras nu nuami hohote de râs din partea cetățenilor, ci și atenția unui parlamentar. Dan Rădulescu (USR) cere municipalității să facă publice detaliile contractului în baza căruia s-a efectuat această lucrare penibilă.


"Fără a cugeta asupra principiului «copia n-are valoare», modelul trecerii de pietoni cu efect tridimensional, realizată la Buzău de un grup de elevi din cadrul Liceului de Artă «Margareta Sterian», a fost preluat şi de administraţia locală din Ploieşti. Conform datelor furnizate de presă, trecerea de pietoni din Ploiești a costat 5.000 de lei, dar efectul 3D nu este vizibil. Pentru a găsi soluții care să remedieze această cheltuiala inutilă, am depus, către Primăria Ploiești, o cerere, prin care solicit punerea la dispoziție a contractului de lucru încheiat între aceasta și firma care a realizat trecerea de pietoni, alături de eventualele anexe și o informare în legătură cu calendarul de măsuri luate pentru a gestiona pagubele", a anunțat deputatul Dan Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

 

Așa arată trecerea de pietoni de la Buzău:

 Foto: campusbuzau.ro

... și așa arată copia realizată în apropierea Maternității din Ploiești:

 Foto: Observator

Back To Top