Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Discuții aprinse, în aceste zile, în Parlament, pe marginea bugetului de anul viitor. Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu taxează votul de luni, când, prin parlamentarii majorității de la Guvernare, a fost respins un amendament referitor la virarea sumelor din impozitul pe venit, integral, la bugetele localităților.

 

"Ieri, în plenul Camerelor reunite, PSD și ALDE au dat încă o probă a minciunii și a nepăsării care caracterizează această guvernare. Parlamentarii majorității au respins amendamentul prin care sumele rezultate din aplicarea impozitului pe venit ar fi urmat să fie virate integral la bugetele locale ale primăriilor. Aceasta, deși, în data de 23 noiembrie, premierul Tudose declara în fața Parlamentului: «Susțineți că am promis primarilor că 100% din impozitul pe venit va reveni autorităților locale. Da, este adevărat. Și ne vom ține de cuvânt. Acest lucru îl vom face prin Legea bugetului de stat».
Votul de ieri al PSD-ALDE dovedește că aceste partide nu dau doi bani nu doar pe români, nici chiar pe propriii lor primari de localități care, nu am nici un dubiu, în marea lor majoritate sunt oameni serioși, care vor să facă ceva pentru comunitățile care i-au ales.
Întrucât provin din administrația locală și înțeleg bine problemele cu care se confruntă o primărie lipsită de resurse bugetare și dat fiind faptul că, în calitatea mea de parlamentar, am inițiat un parteneriat special cu primarii prahoveni, indiferent de culoarea lor politică, mă declar solidară cu edilii și cu comunitățile lor pe care minciuna și nepăsarea PSD-ALDE le condamnă la subdezvoltare", a transmis Cătălina Bozianu.
Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top