Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gratiela gavrilescu vicepremierMinistrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, a anunţat astăzi, la Ploieşti, că a propus un proiect de modificare legislativă, care urmează să fie dezbătut de Parlament în februarie şi care vine cu sancţiuni inclusiv pentru poluatorii care creează disconfort olfactiv.

Mai pe româneşte, agenţii economici industriali care strică mirosurile dintr-o localitate vor fi sancţionaţi drastic, programul bazându-se pe analizele de laborator făcute de agenţiile judeţene pentru protecţia mediului, în condiţiile în care mirosurile neplăcute resimţite de populaţie sunt produse de emisiile nocive din aer, iar laboratoarele din dotarea APM-urilor pot depista diverşii compuşi chimici care cauzează aceste lucruri.

Am strâns semnături şi din partea colegilor de la grupurile parlamentare PSD şi ALDE, chiar şi câţiva colegi de la grupul USR au semnat, astfel încât modificările legislative să prindă şi disconfortul olfactiv. Propunerea legislativă va fi înregistrată astăzi la secretariatul Camerei Deputaţilor. În felul acesta, chiar dacă nu există o directivă europeană privind mirosul sau disconfortul olfactiv, am considerat că avem posibilitatea, ca stat membru cu drepturi egale, să decidem în anumite speţe fără a afecta legislaţia eruopeană şi fără a îngreuna sistemul nostru de determinări. Este încă un pas câştigat, astfel încât să demonstrăm tuturor că suntem trabnsparenţi, că avem grijă de mediu şi că, implicit, avem grijă de sănătatea cetăţeanului. Am cerut şi Direcţiei de Sănătate Publică, prin Ministerul Sănătăţii, să fie mult mai aplecată atunci când dă unele avize în domeniul sănătăţii, când face studiile de impact asupra sănătăţii populaţiei şi să vină alături de noi în grupurile de lucru pe care le iniţiem", a declarat Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Back To Top