Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dacian-ciolosFostul premier Dacian Cioloș este chemat în USR de 15 parlamentari ai acestei formațiuni. În scrisoare, se spune printre altele că Cioloș și echipa sa au un loc sub acoperișul USR.

„Dacian, vino în USR și hai să lucrăm împreună! Am înțeles prudența de până acum și ți-am respectat opțiunea. Dar timpul nu mai are răbdare. România este pusă în genunchi și nu este acum momentul de calcule și strategii politice. Acum trebuie să fim uniți. Să acționăm împreună și să dăm oamenilor speranță”, se arată în scrisoarea care nu este semnată de șeful USR, Dan Barna, informează site-ul paginadepolitica.ro.

„Știi deja că actuala conducere a partidului a candidat cu mandatul de a te invita în USR. Credem că exact același mandat îl va da și Comitetul Politic al USR, dacă va fi nevoie. Toti vrem de la tine o decizie. Acum. Cât încă nu e prea târziu”, se mai arată în document.

Vestea vine în contextul în care Cioloș a anunțat recent că ONG-ul Platforma România 100 va deveni partid, mai aminteşte sursa citată.

Back To Top