Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderii PSD se reunesc, luni după-amiază, la București, în cadrul Comitetului Executiv Național, convocat de urgență în contextul crizei declanșate de cazul polițistului-pedofil, care s-a propagat, cu deja știute conotații politice, până la cel mai înalt nivel al formațiunii.

Pe surse sau oficial, anumite județe s-au poziționat, deja, în una dintre taberele care s-ar fi format în PSD: de partea președintelui partidului, Liviu Dragnea, sau de partea premierului Mihai Tudose. Foarte mulți lideri din teritoriu au transmis, însă, altceva. Din Prahova, de exemplu, porneşte un astfel de mesaj.
"Consider convocarea pentru luni a Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat a fi o decizie foarte importantă pentru social-democrația din România.
Partidul Social Democrat trece printr-un moment de răscruce, iar Comitetul Executiv Național de la începutul săptămânii viitoare nu va face decât să rezolve anumite probleme de comunicare ce au generat o falsă impresie în legătură cu apariția unor "tabere" în rândul partidului.
Social-democrația din România trebuie să reziste în fața oricărei tentative de destabilizare venite din afara PSD, pentru că guvernarea actuală are nevoie de unitatea care să conducă la finalizarea proiectelor începute după alegerile din 2016", a declarat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Back To Top