Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Mihai Tudose și-a anunțat, luni seară, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, demisia din funcție de premier.


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că, în cadrul CEX, au fost înregistrate 60 de voturi pentru retragerea sprijinului politic și doar patru pentru menținerea lui Tudose. "Am avut o ședință CeX, în care am adoptat decizii pe care le știți deja. A fost o decizie lungă, serioasă, cu lucruri spuse profund. S-a discutat foarte deschis, nu contondent. În final s-a supus la vot propunerea ca premierul să demisioneze. E o hotărâre adoptată cu 60 de voturi pentru, 4 abțineri și 4 voturi împotrivă. La începutul ședinței, Mihai Tudose a spus că dacă CeX îi va cere să demisioneze, o va face. Am hotărât ca mâine la ora 11 colegii să revină pentru o discuție transparentă pentru a se discuta propuneri de nominalizare pentru noul prim-ministru. După această discuție vreau să avem cât mai puține motive că vom ajunge a treia oară în situația asta. Au fost mai multe reproșuri la adresa lui Tudose. Concluzia generală e că nu se mai poate continua așa pentru că există o stare conflictuală în interiorul guvernului și între partid și guvern. Colegii s-au referit la ultimele apariții televizate ale lui Tudose. Toți așteptau ca noul an să înceapă cu niște prezentări de bilanț a lui 2017, cu măsuri care trebuie luate anul acesta pentru români. Au văzut apariții televizate care nu trebuiau să fie. Genul ăsta de declarații publice trebuie să fie făcute în CeX. 60 de colegi au spus că în mod realist vorbind nu mai putem avea garanția că peste o lună de zile nu vom ajunge tot în aceeași situație, tot în urma unei emisiuni televizate. Au fost multe lucruri spuse, dar nu neapărat pe ton de ceartă", a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței.
Mihai Tudose și-a anunțat, drept urmare, demisia din funcția de premier. "Aşa a hotărât partidul, CEx-ul m-a numit, ei mi-au retras sprijinul. Merg la Palatul Victoria să-mi iau lucrurile. (...) Plec cu fruntea sus, colegii au apreciat actul guvernamental, sunt vicepreşedinte, înţeleg că locul nu e ameninţat", a spus Tudose, declarând că urmează să discute cu președintele Klaus Iohannis și că nu va asigura nici măcar interimatul. "Domnul vicepreședinte Paul Stănescu va prelua programul. Partidul a hotărât că este nevoie de un alt Guvern, cu un alt tip de abordare", a mai precizat Mihai Tudose.
"Premierul Mihai Tudose și-a înaintat în această seară demisia din funcție, urmând ca, potrivit legii de organizare și funcționare a Guvernului, să fie transmisă Administraţiei Prezidențiale, în cursul zilei de mâine, o adresă oficială în acest sens. Conform procedurilor, președintele României, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din funcție a prim-ministrului Mihai Tudose și va emite decretul de vacantare a postului, precum și decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidențiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial" se arată într-un comunicat transmis luni seară de Guvernul României.
Pentru cel care-i va lua locul, temporar, Liviu Dragnea spune că nu va face o propunere, ci așteaptă propunerea colegilor. "Se pare că am mână foarte proastă. Nu doar în privința propunerilor de premier. Le-am spus colegilor mei că nu voi face nicio propunere. Voi vota propunerea care reiese din dezbatere, dar îmi voi și asuma acest vot. Nu știu cum se va întâmpla mâine, dar sigur vor fi mai multe variante în discuție. Fiecare variantă va fi întoarsă pe toate părțile. Acel om trebuie să reziste la manipulări, la minciuni. Poate eu cunosc un om parțial, dar poate altcineva din partid îl cunoaște și mai bine, și invers. Trebuie să fiu realist și corect și sunt convins că președintele Iohannis nu e fericit de situația în care am ajuns și asta ne asumăm. S-a discutat și subiectul Carmen Dan. A vorbit și Mihai Tudose, a vorbit și Carmen Dan. Le-am reproșat unor persoane din Guvern că au plimbat minciuna dintr-o parte în alta", a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul social-democrat a spus că nu se gândește la demisie.

 

Foto: adevarul.ro

Back To Top