Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul de Prahova Radu Oprea se regăsește pe lista de miniștri din Guvernul Dăncilă, potrivit informațiilor apărute, până la această oră, în spațiul public. Acesta ar fi al treilea prahovean din noul Cabinet.

 

Radu Oprea ar urma să ocupe postul de ministru pentru Mediul de Afaceri.
Oprea este senator de Prahova din partea PSD, fiind la al doilea mandat în camera superioară a Parlamentului. Acesta a fost și prefect al județului Prahova, pentru câteva luni, în perioada martie - octombrie 2009.
La începutul lui 2016, numele acestuia a fost implicat într-un dosar de evaziune fiscală şi complicitate la spălare de bani, anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 
În Guvernul Dăncilă, Radu Oprea ar fi singurul social-democrat din județ care deține un portofoliu. La șefia unor ministere rămân, se pare, și prahovenii Grațiela Gavrilescu (Mediu) și Teodor Meleșcanu (Externe), ambii din partea ALDE.

Back To Top