Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Nepăsarea cu care autoritățile române au tratat problema poluării ne va costa sănătatea, dar pe termen scurt se anunță și alte sancțiuni.
Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat, miercuri, că miniştrii Mediului din Cehia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, România, Slovacia, Spania şi Ungaria sunt convocați de urgență la Bruxelles, pentru declanșarea procedurii de infringement, pentru că nu au respectat normele de calitate a aerului, depășind limitele de emisii fixate de Uniunea Europeană pentru dioxidul de azot sau particulele fine (PM10). "Peste 400.000 de oameni îşi pierd viaţa anual în Uniunea Europeană din cauza calităţii precare a aerului, situație pe care o regăsim, la cote alarmante, în Ploiești și împrejurimi. Comisia Europeană trebuie să sesizeze Curtea de Justiţie a UE (CJUE), care să garanteze dreptul cetățenilor la un mediu sănătos", a transmis parlamentarul, prin intermediul paginii sale de Facebook.
Deputatul Dan Rădulescu duce, de mai multe luni, o luptă constantă pentru găsirea de soluții împotriva poluării, dar și pentru sancționarea indiferenței autorităților. De asemenea, acesta a creat un grup dedicat găsirii dovezilor clare că poluarea afectează grav și pe termen lung sănătatea și calitatea vieții. Eforturile sale sunt concentrate în special pe zona Ploieștiului, una care se confruntă de multă vreme cu problemele create de poluare pe care Dan Rădulescu a reușit, recent, să le și transforme în dovezi palpabile (VEZI DETALII) în speranța că, astfel, le va deschide ochii autorităților din domeniu.

Back To Top