Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

traian basescu sinaia 2019Prezent vineri la Sinaia, la o şedinţă internă a Partidului Mişcarea Populară, senatorul Traian Băsescu a criticat în termeni duri măsurile fiscale luate în ultimele luni de coaliţia de guvernare, afirmând că reprezentanţii PSD-ALDE care au făcut aceste propuneri sunt "slabi de minte" şi nu au putut anticipa impactul negativ al formularului 600, al unor prevederi din legea salarizării şi al aşa-zisului split TVA.

"Proşti ca noaptea, dacă nu s-au putut gândi că acest formular 600 creează probleme, iar renunţarea la el creează probleme mai mari. Spre exemplu, cei care îşi câştigă banii din venituri liberale în momentul de faţă, pentru că s-a amânat plata taxelor odată cu amânarea formularului 600, nu-şi pot plăti nici asigurările de sănătate, nici alte taxe către stat. Deci oamenii ăştia rămân fără asigurări", a declarat Traian Băsescu, preşedintele PMP, la finalul Colegiului Naţional desfăşurat vineri la Sinaia.

"Mai au şi alte prostii pe care le văd acum, la intrarea în vigoare a legii salarizării. Au pus agenţii economici să plătească integral CAS-ul şi asigurările de sănătate pentru cei care lucrau part-time. E în regulă, s-au plătit, numai că în România sunt mulţi oameni care au un serviciu de bază, de opt ore, şi mai au încă patru ore din altă parte. Acum li se încasează la cei cu part-time integral contribuţiile şi pentru pensii şi pentru sănătate, deşi ei primesc doar jumătate din salariu, deci nişte prostii care arată şi incapacitatera intelectuală, o spun cinstit. Sunt oameni slabi de minte, ca să nu vă spun de alte efecte ale acestor trăznăi. Staţi să vedem efectul lui split TVA, că se vor încurca şi cu acela", a completat Traian Băsescu.

Back To Top