Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seară, la un post de televiziune, că a depus plângere la DNA, pentru că instituția a refuzat să-i ofere o copie a dosarului său, în format electronic.

 

Dragnea susține că Direcția Națională Anticorupție îi pune la dispoziție numai copia în formă scrisă, iar multiplicarea dosarului, care este foarte stufos, l-ar costa peste 100.000 de lei, sumă pe care se presupune că ar trebui să o acopere din indemnizația de la Camera Deputaților, nici aceea încasată în întregime. "Noi am depus o plângere la DNA zilele trecute, săptămâna trecută, pentru că eu, practic, nu pot să am acces la dosar. Să vă spun de ce, şi nu numai la mine e problema asta - practica, din câte ştiu, la parchet în general, este că, atât timp cât dosarele sunt scanate, sunt pe un suport electronic, îţi dă un CD, un stick sau mai multe, pe care le plăteşti, care au costuri mici. Am făcut solicitarea de la început şi, din câte am înţeles, nu numai eu, ci toţi cei care suntem chemaţi pe acolo, să ne pună la dispoziţie dosarul în formă electronică. S-a refuzat şi au zis că numai în formă scrisă, care durează foarte mult şi care costă foarte mult. Eu ca să iau toate zecile sau vreo sută şi ceva, nu ştiu câte bibliorafturi sunt. Nu ştiu câte mă privesc pe mine, dar trebuie să le iau pe toate că nu ştiu ce-o fi pe acolo. Nu ştiu ce alţi denunţători mincinoşi mai apar. Ca să iau o copie scrisă, în formă scrisă, pe hârtie, mă costă peste un miliard de lei. Singurul venit pe care îl am este indemnizaţia de la Parlament. Nici aia întreagă, două treimi", a declarat liderul PSD, citat de News.ro.
În noiembrie 2017, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.

Back To Top