Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Majoritatea PSD-ALDE din Comisia pentru Administrație Publică a Camerei Deputaților a respins, marți, proiectul de lege privind construcția Autostrăzii Unirii (Iași-Târgu-Mureș), inițiat inclusiv de parlamentari ai coaliției de guvernare, a comentat deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

Bozianu susține că votul de marți, din comisie, pe proiectul inițiat " 69 de parlamentari de toate culorile politice, inclusiv de senatori și deputați PSD-ALDE", este "un nou exemplu care susține ideea că PSD condamnă România la subdezvoltare". "Argumentele folosite de puterea pesedistă pentru respingere sunt puerile: ba că nu sunt bani prevăzuți în buget pentru anul în curs, ba că Banca Europeană de Investiții nu ar susține un asemenea proiect, ba că investiția nu ar fi fezabilă. Episodul de ieri constituie încă o dovadă a demagogiei și a minciunii pesediste, ridicate la rang de politică de stat. De ochii lumii, Liviu Dragnea și ai lui se bat cu pumnii-n piept că ei ar fi cei mai mari apărătorii mândriei naționale, pentru ca, în spatele ușilor închise, să respingă proiecte de interes major pentru România, proiecte care, dacă s-ar înfăptui, ne-ar face mândri de țara în care trăim", a mai declarat parlamentarul de Prahova.
Parlamentari, primari, şefi de Consilii Judeţene din mai multe zone ale ţării pe unde ar trebui să treacă A8 Ungheni - Iaşi- Târgu Mureş au dezbătut acum mai puțin de o lună, la Iaşi, situaţia acestei rute de transport. Marii absenți de la acea întâlnire au fost, potrivit unora dintre participanți, președintele PSD Liviu Dragnea și premierul de atunci al României, Mihai Tudose.
Sursa foto: adevarul.ro

Back To Top