Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

cl ploiesti 19 august 2016Cu câteva ore înainte de dezbaterea publică organizată de Primăria Ploieşti pentru prezentarea proiectului de buget pe 2018, reprezentanţii coaliţiei PSD-ALDE, care deţine majoritatea în forul legislativ, l-au criticat dur pe primarul Dobre pentru ceea ce în viziunea lor reprezintă o lipsă de proiecte şi viziune pentru dezvoltarea municipiului.

Într-un comunicat de presă transmis luni, consilierii PSD şi ALDE reclamă că bugetul pe 2018 a fost publicat în luna ianuarie într-o formă restrânsă, abia cu câteva zile înainte de dezbaterea publică fiind prezentată şi detalierea investiţiilor, ceea ce nu oferă un cadru transparent. Mai departe, acuzaţiile continuă, reprezentanţii PSD-ALDE reclamând că Primăria Ploieşti este condusă haotic, fără o viziune de dezvoltare.

"Deși un proiect incipient a fost supus consultării de la jumătatea lunii ianuarie, o formă elaborată a proiectului de buget a fost publicată cu foarte puțin timp înaintea dezbaterii publice, ceea ce înseamnă că ploieștenii care vor fi prezenți astăzi la Sala Teatrului «Toma Caragiu» din Ploiești nu au avut parte, nici de această dată, de o transparență decizională reală. La un an și jumătate de la alegerile locale din anul 2016, edilul șef al Ploieștiului demonstrează o lipsă acută de proiecte cu care să vină în sprijinul și în întâmpinarea dorințelor cetățenilor municipiului, iar propunerea de buget subliniază – dacă mai era nevoie – că ideile fixe, dar nerealizabile, stau la baza administrației Dobre. În plus, primarul Adrian Florin Dobre dă dovadă, în fiecare zi, că nu are o viziune clară asupra dezvoltării municipiului Ploiești, haosul dominând până în prezent mandatul acestuia în fruntea administrației locale", se arată în comunicatul semnat de echipa PSD-ALDE.

Consilierii celor două formaţiuni, care deţin o majoritate confortabilă în CL Ploieşti, sprijinită şi de PMP, anunţă că, indiferent de bugetul propus de primar, vor veni cu mai multe amendamente pentru modificarea proiectului: "Consilierii locali PSD-ALDE vor fi prezenți, astăzi, la dezbaterea publică, pentru a lua cunoștință de varianta proiectului de buget. Ulterior, grupul consilierilor PSD-ALDE își va exprima punctul de vedere referitor la proiectul bugetului prezentat în cadrul dezbaterii, urmând să vină cu soluții concrete pentru dezvoltarea municipiului Ploiești, ținând cont și de solicitările venite din partea locuitorilor orașului".

Back To Top