Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dna PLOIESTIÎn urma scandalului mediatic declanşat de declaraţiile fostului parlamentar Vlad Cosma şi ale surorii acestuia, actualul deputat Andreea Cosma, mai mulţi membri importanţi ai Partidului Social Democrat pregătesc, din câte se pare, un protest de amploare la sediul din Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Primarii PSD din judeţ au primit mesaje pe telefoanele mobile prin care au fost invitaţi să participe, joi dimineaţă, la un miting în faţa Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA.

Primarii PSD din Prahova au primit un SMS de la consilierul județean Rareș Enescu, prin care li se cereau câte cinci persoane pe strada Cantacuzino, unde își are sediul DNA Ploiești, notează Observatorul Prahovean, care prezintă şi o captură de ecran. Mesajul era dat ca fiind din partea deputatului PSD Laura Moagher, mai notează sursa citată.

”M-a rugat d-na Laura Moagher sa va transmit urmatorul mesaj: Joi, 15 febr, ora 9.00 va roaga sa trimiteti, 5 persoane din partea dvs pe strada Cantacuzino din Ploiesti. Nu conosc detalii. Pentru orice alt detaliu va rog sa o sunati pe Laura”, a fost textul primit.

Contactată de observatorulph.ro, Laura Moagher, deputat PSD aflat la primul mandat, fost director la Administraţia Parcului Bucov, susține că nu a fost inițiatoarea unui astfel de demers şi s-a declarat surprinsă.

Back To Top